Regionsök
Radiesök Välj

Region/Län

Kategorier

Så här registrerar du ditt CV i JobbPlus

Så här registrerar du ditt CV i JobbPlus

Registrera ditt CV i JobbPlus och du blir sökbar för regionens arbetsgivare och du kan lätt söka alla lediga tjänster från JobbPlus. Skapa ett attraktivt CV och bli så sökbar som möjligt genom att fylla i så mycket du kan under varje block.

Arbetserfarenhet: Fyll i företagsnamn, årtal och yrkesroll. Skriv in en kort beskrivning vad tjänsten har inneburit och vad du har gjort. Förklara titlarna. Att vara projektledare, redaktör eller säljchef kan betyda olika saker på olika arbetsplatser. Förklara konkret vad du har gjort i dina tidigare roller. Mätbara resultat är extra bra, men kom ihåg att hålla det kortfattat.

Utbildning: Utbildningsnivå, utbildning, skola och placering. Fyll gärna i en kort beskrivning av utbildningarnas innehåll.

Övriga meriter: Här kan du komplettera med relevanta enstaka kurser, förtroendeuppdrag, certifieringar, medlemskap, föreningsarbete osv.

Kompetenser: Ange olika färdigheter, behörigheter, program och system. Exempelvis: projektledning, redovisning, bokföring, Visma och programmeringsspråk m.m. Om du anger kompetenser kommer du att få ännu bättre jobbförslag. Företag kan via CV-databasen söka på olika kompetenser.

Språk: Vilka språk behärskar du? Välj mellan fyra olika kunskapsnivåer.

Körkort/förarbevis och truckkort: Lägg in dina olika körkort och förarbevis.

Personligt brev: Ett personligt brev ska skickas med som komplement till ditt CV och är en mycket viktig del i ditt jobbsökande. Här har du möjligheten att tydligare beskriva dig som person, dina styrkor, ambitioner och mål. Det är här du ska beskriva och motivera varför du har sökt jobbet. Ge exempel på vad du kan tillföra och varför de ska anställa just dig. Men tänk på att inte skriva en hel roman, håll det så kort att man blir nyfiken på dig och vill träffas för att höra mer.

Uppladdade CV: Registrerar du ditt CV noggrant i JobbPlus så räcker det. Men här har du möjlighet att ladda upp andra CV:n också.

Övriga dokument: Vill du till exempel visa arbetsprover så lägger du dem här.

Ladda upp en profilbild: En nytagen och aktuell bild är alltid bra.