Regionsök
Radiesök Välj

Region/Län

Blekinge län
Dalarnas län
Gotlands län
Gävleborgs län
Hallands län
Jämtlands län
Jönköpings län
Kalmar län
Kronobergs län
Norrbottens län
Skåne län
Stockholms län
Södermanlands län
Uppsala län
Utomlands
Värmlands län
Västerbottens län
Västernorrlands län
Västmanlands län
Västra Götalands län
Örebro län
Östergötlands län

Kategorier

Administration/Kontor
Bygg/Anläggning
Data/IT
Drift/Underhåll
Ekonomi/Finans/Försäkring
Forskning/Vetenskap
Försäljning/Marknad/Affärsutveckling
Handel
Hotell/Restaurang/Turism
HR/Personal
Hälsa/Skönhet
Juridik
Kultur/Media/Design
Kyrkor/Trosamfund
Ledning/Chefer
Logistik/Transport/Lager
Projektledning
Teknik/Verkstad/Industri
Trainee/Exjobb
Utbildning
Vård/omsorg
Övrigt

Om JobbPlus

JobbPlus är en mötesplats för arbetsgivare och arbetssökande. Vi gör det enkelt för arbetsgivare att hitta rätt kandidat och för arbetssökande att hitta rätt jobb.

JobbPlus är en mötesplats för arbetsgivare och arbetssökande. Vi gör det enkelt för arbetsgivare att hitta rätt kandidat och för arbetssökande att hitta rätt jobb.

JobbPlus är en av landets effektivaste jobbsajter. Genom att kombinera vårt publiceringsnätverk, vår digitala spetskompetens och branschexpertis bygger vi framtidens digitala mötesplats för arbetsgivare och de som vill vidare i karriären. Här hittar du ett stort och brett utbud av jobb och intressanta företag.

Det är enkelt för dig att hantera dina ansökningar på JobbPlus, dessutom når du många potentiella arbetsgivare. Du registreras även i vår CV-databas vilket gör att du lättare kan matchas med företag baserat på dina kompetenser och kvalifikationer. Lägg in ditt CV hos oss redan idag och gör jobbsökandet effektivare!

JobbPro är motsvarigheten till JobbPlus men riktar sig till arbetsgivare. Här bokar man sina rekryteringsannonser och våra smarta tillval. Från annonsering till slutkandidat finns JobbPlus-teamet tillgängligt och hjälper er genom rekryteringsprocessen. JobbPlus och JobbPro utgör tillsammans vår rekryteringstjänst, skapad i samarbete med NTM.

I samarbete med Lokusjobb

Lokusjobb är en jobbportal där över 60 lokala nyhetssajter med en spridning på 4 miljoner användare från Ystad till Haparanda ingår. Alla jobb som publiceras på Lokusjobb syns även i flödet på JobbPlus för att du som kandidat enkelt skall få tillgång till lediga jobb i hela landet.

En del av NTM AB

NTM är en av Sveriges största mediekoncerner med verksamheter i Östergötland, norra Småland, Uppland, Gotland och Norrbotten och har en omsättning på 1,8 mdr kronor och cirka 1300 anställda. Huvudkontoret ligger i Norrköping.

I NTM ingår ledande lokala medier med digitala kanaler och morgontidningar som Östgöta Correspondenten, Norrköpings Tidningar, Folkbladet, Motala Vadstena Tidning, Västerviks-Tidningen, Vimmerby Tidning och Kinda-Posten, Upsala Nya Tidning, Enköpings-Posten, Eskilstuna-Kuriren, Strängnäs Tidning, Sörmlands Nyheter, Katrineholms-Kuriren, Gotlands-Tidningar, Gotlands Allehanda, Norrbottens-Kuriren och Norrländska Socialdemokraten.

Har du frågor om JobbPlus?

Kontakta JobbPlus-teamet
Du når oss enklast via e-post på info@jobbplus.se