Regionsök
Radiesök Välj

Region/Län

Blekinge län
Dalarnas län
Gotlands län
Gävleborgs län
Hallands län
Jämtlands län
Jönköpings län
Kalmar län
Kronobergs län
Norrbottens län
Skåne län
Stockholms län
Södermanlands län
Uppsala län
Utomlands
Värmlands län
Västerbottens län
Västernorrlands län
Västmanlands län
Västra Götalands län
Örebro län
Östergötlands län

Kategorier

Administration/Kontor
Bygg/Anläggning
Data/IT
Drift/Underhåll
Ekonomi/Finans/Försäkring
Forskning/Vetenskap
Försäljning/Marknad/Affärsutveckling
Handel
Hotell/Restaurang/Turism
HR/Personal
Hälsa/Skönhet
Juridik
Kultur/Media/Design
Kyrkor/Trosamfund
Ledning/Chefer
Logistik/Transport/Lager
Projektledning
Teknik/Verkstad/Industri
Trainee/Exjobb
Utbildning
Vård/omsorg
Övrigt

NTM

Vi söker människor som vill skapa, förändra och växa.

NTM är ett av Sveriges ledande medieföretag med verksamsamheter i Östergötland, Småland, Sörmland, Uppland, Gotland och Norrbotten. Kärnan i vår verksamhet är en fri och oberoende journalistik av hög kvalitet. Vi äger dagstidningarna Norrköpings Tidningar, Corren, Folkbladet, MVT, Västerviks-Tidningen, Vimmerby Tidning, Kinda Posten, Eskilstuna-Kuriren med Strengnäs Tidning, Södermanlands Nyheter, Katrineholms-Kuriren, UNT, Enköpings-Posten, Norrbottens-Kuriren, NSD, Gotlands Tidningar och Gotlands Allehanda, liksom nyhetssajter, servicesajter, gratistidningar, videoproduktionsbyrå, webbutvecklingsbyrå, eventbolag, tryckerier, distributionsbolag med mera. Vi har en mycket stark ställning på våra marknader och har en omsättning på 1,8 miljarder kronor.

Mediebranschen genomgår stora förändringar och vi verkar i utvecklingens framkant. Vi driver bevakningen av våra samhällen, liksom kommunikationen mellan människor, mellan företag och människor, och vi hjälper företag att utvecklas.

Vi söker hela tiden människor som vill skapa, förändra och växa. Hos oss är du med och påverkar utvecklingen och utvecklar dig själv. Du får 1300 hängivna kollegor att jobba tillsammans med. Vi är lyhörda, resultatinriktade och nyfikna och därför snabba till förändring. Vi är också förlåtande och toleranta mot varandra, dessutom har vi kul tillsammans.

I NTM-koncernen är vi alltid intresserade av duktiga och drivna medarbetare som gör skillnad hos oss och som bidrar till att vår organisation ständigt utvecklas och blir än bättre.

Har du rätt driv, är initiativrik och vill utveckla dig själv och den verksamhet du arbetar i så finns alla möjligheter till en karriär hos oss.

Välkommen med din spontanansökan via länken nedan
https://jobbplus.se/jobb/19077

 

Våra lediga tjänster

NTM
Kontaktinformation
  • Christina Botvidsson, HR-specialist, rekrytering
  • rekrytering@ntm.eu
  • 075-245 60 11
  • Stohagsgatan 2
  • 60228 Norrköping