Regionsök
Radiesök Välj

Region/Län

Blekinge län
Dalarnas län
Gotlands län
Gävleborgs län
Hallands län
Jämtlands län
Jönköpings län
Kalmar län
Kronobergs län
Norrbottens län
Skåne län
Stockholms län
Södermanlands län
Uppsala län
Utomlands
Värmlands län
Västerbottens län
Västernorrlands län
Västmanlands län
Västra Götalands län
Örebro län
Östergötlands län

Kategorier

Administration/Kontor
Bygg/Anläggning
Data/IT
Drift/Underhåll
Ekonomi/Finans/Försäkring
Forskning/Vetenskap
Försäljning/Marknad/Affärsutveckling
Handel
Hotell/Restaurang/Turism
HR/Personal
Hälsa/Skönhet
Juridik
Kultur/Media/Design
Kyrkor/Trosamfund
Ledning/Chefer
Logistik/Transport/Lager
Projektledning
Teknik/Verkstad/Industri
Trainee/Exjobb
Utbildning
Vård/omsorg
Övrigt

Öst Media AB

Öst Media äger de ledande medierna i Östergötland och norra Småland: Corren, NT, Folkbladet, MVT, VT, Vimmerby Tidning och Kinda-Posten Vi står för en fri och oberoende journalistik och servar medborgarna och samhället med nyheter och opinion dygnet runt, året runt. Våra mediehus har en stor bredd av publiceringskanaler – sajter, morgontidningar, gratistidningar – och är de största nyhetsförmedlarna och de ledande marknadsföringskanalerna i regionen.

 

Vi verkar i en spännande region som kommer att fortsätta att expandera. I den miljön utvecklar vi nya kontaktytor och bygger nu relationsmediehusen med nära koppling till våra kunder – privatpersoner och företag – genom bland annat lojalitetsprogram, mässor och galor. Vi har många duktiga och drivande medarbetare och söker fortlöpande nya kreativa kollegor som vill vara med och göra idéer till verklighet.

Här kan du testa hur NTM du är, och här kan du läsa om hur du gör när du vill jobba hos oss.

Även om vi inte har några lediga tjänster är du välkommen att lämna in en spontanansökan via länken nedan. Ange vilken typ av jobb och vilken ort du är intresserad av. https://jobbplus.se/jobb/19077

Öst Media ingår i NTM-koncernen, en av Sveriges ledande mediekoncerner som även äger Upsala Nya Tidning, Enköpings-Posten, Norrbottens-Kuriren, NSD, Gotlands Tidningar och Gotlands Allehanda, liksom nyhetssajter, servicesajter, gratistidningar, videoproduktionsbyrå, webbutvecklingsbyrå, eventbolag, tryckerier, distributionsbolag med mera. NTM har en mycket stark ställning på sina marknader och har en omsättning på drygt 1,7 miljarder kronor och cirka 1.300 medarbetare.

 

 

Öst Media AB
Kontaktinformation
  • Stohagsgatan 2
  • 60228 Norrköping