Regionsök
Radiesök Välj

Region/Län

Blekinge län
Dalarnas län
Gotlands län
Gävleborgs län
Hallands län
Jämtlands län
Jönköpings län
Kalmar län
Kronobergs län
Norrbottens län
Skåne län
Stockholms län
Södermanlands län
Uppsala län
Utomlands
Värmlands län
Västerbottens län
Västernorrlands län
Västmanlands län
Västra Götalands län
Örebro län
Östergötlands län

Kategorier

Administration/Kontor
Bygg/Anläggning
Data/IT
Drift/Underhåll
Ekonomi/Finans/Försäkring
Forskning/Vetenskap
Försäljning/Marknad/Affärsutveckling
Handel
Hotell/Restaurang/Turism
HR/Personal
Hälsa/Skönhet
Juridik
Kultur/Media/Design
Kyrkor/Trosamfund
Ledning/Chefer
Logistik/Transport/Lager
Projektledning
Teknik/Verkstad/Industri
Trainee/Exjobb
Utbildning
Vård/omsorg
Övrigt

Östgöta Media AB

Östgöta Media äger de ledande medierna i Östergötland och norra Småland: Mediehusen Corren, NT, MVT, VT samt Folkbladet. Vi står för en fri och oberoende journalistik och servar medborgarna och samhället med nyheter och opinion dygnet runt, året runt. Våra mediehus har en stor bredd av publiceringskanaler – sajter, tv-kanaler morgontidningar, gratistidningar – och är de största nyhetsförmedlarna och de ledande marknadsföringskanalerna i regionen.

 

Vi verkar i en spännande region som kommer att fortsätta att expandera. I den miljön utvecklar vi nya kontaktytor och bygger nu relationsmediehusen med nära koppling till våra kunder – privatpersoner och företag – genom bland annat lojalitetsprogram, mässor och galor. Vi har många duktiga och drivande medarbetare och söker fortlöpande nya kreativa kollegor som vill vara med och göra idéer till verklighet.

Östgöta Media ingår i NTM-koncernen, en av Sveriges ledande mediekoncerner med verksamheter i Östergötland, Småland, Uppland, Gotland och Norrbotten. I NTM ingår dagstidningarna Norrköpings Tidningar, Corren, Folkbladet, MVT, VT, Vimmerby Tidningen, Kinda Posten, UNT, Enköpings-Posten, Norrbottens-Kuriren, NSD, Gotlands Tidningar och Gotlands Allehanda, liksom nyhetssajter, servicesajter, gratistidningar, videoproduktionsbyrå, webbutvecklingsbyrå, eventbolag, tryckerier, distributionsbolag med mera. NTM har en mycket stark ställning på sina marknader och har en omsättning på drygt 1,7 miljarder kronor och cirka 1100 medarbetare.

Frågor kring rekrytering besvaras av HR-specialist Christina Botvidsson via mail eller telefon 075-2456011.

 

 

Våra lediga tjänster

Östgöta Media AB
Kontaktinformation
  • Stohagsgatan 2
  • 60228 Norrköping