Regionsök
Radiesök Välj

Region/Län

Blekinge län
Dalarnas län
Gotlands län
Gävleborgs län
Hallands län
Jämtlands län
Jönköpings län
Kalmar län
Kronobergs län
Norrbottens län
Skåne län
Stockholms län
Södermanlands län
Uppsala län
Utomlands
Värmlands län
Västerbottens län
Västernorrlands län
Västmanlands län
Västra Götalands län
Örebro län
Östergötlands län

Kategorier

Administration/Kontor
Bygg/Anläggning
Data/IT
Drift/Underhåll
Ekonomi/Finans/Försäkring
Forskning/Vetenskap
Försäljning/Marknad/Affärsutveckling
Handel
Hotell/Restaurang/Turism
HR/Personal
Hälsa/Skönhet
Juridik
Kultur/Media/Design
Kyrkor/Trosamfund
Ledning/Chefer
Logistik/Transport/Lager
Projektledning
Teknik/Verkstad/Industri
Trainee/Exjobb
Utbildning
Vård/omsorg
Övrigt

Skellefteå Kraft AB

Dina idéer - vår kraft Din idé kan vara Skellefteå Krafts framtid, ja hela samhällets. Hos oss får du varje dag möjligheten att ta dig an utmaningar, lyckas, misslyckas - och växa. Vill du veta mer hur det är att jobba hos oss?

Dina idéer – vår kraft

Din idé kan vara Skellefteå Krafts framtid, ja hela samhällets. Hos oss får du varje dag möjligheten att ta dig an utmaningar, lyckas, misslyckas – och växa.

Här belönas dina idéer på många sätt

Hos oss är det din utveckling och dina idéer som gör att vi tillsammans kan fortsätta färden mot att bli Sveriges bästa energibolag. Var i organisationen du arbetar spelar ingen roll – alla har chansen att komma med idén som för verksamheten framåt. Genom insatsen Idérik belönar vi just sådana idéer.

Samtidigt är ditt jobb belönande på flera andra sätt. Nedan berättar vi mer om hur vi jobbar för att förvandla dina idéer, din utveckling och ditt välmående till företagets kraft.

Du bidrar till en hållbar samhällsutveckling

Vi är övertygade om att ett arbete där du varje dag bidrar till en mer hållbar energiproduktion och en positiv samhällsutveckling, är ett arbete som får dig att må bra.

Vi vill att du har balans i livet

När du mår bra, mår verksamheten bra. Därför lägger vi stor vikt vid att alla hos oss ska må bra, såväl hemma som på jobbet. Oavsett hur fascinerande och inspirerande arbetet är, måste du fortfarande få utrymme för så mycket annat i livet. För familj, vänner, fritidsintressen och att koppla av och bara vara.

Hos oss har du just den här möjligheten att skapa en sund balans mellan arbete och privatliv. Tillsammans med din chef kan du förlägga din arbetstid så att den passar både verksamheten och ditt privatliv. Jobbar du på något av våra kontor har du flextid som du styr över själv. På många håll inom företaget kan du också arbeta in tid för att till exempel ha kortare arbetstider under sommarmånaderna.

För att se att vi är på rätt väg mäter vi regelbundet hur medarbetarna inom Skellefteå Kraft uppfattar företaget som arbetsgivare, med hjälp av motiverad medarbetarindex (MMI). Vårt mål är att ha ett MMI och ledarindex som är högre än 75. I senaste mätningen når vi ett MMI på 67 och ett ledarskapsindex på 70. Genomsnittligt MMI för svenska företag är 63.

Vill du jobba hos oss?

Vill du veta mer om de tjänster som är lediga hos oss just nu? Titta in på vår sida för lediga jobb och ansök eller lär dig mer.